قرار گرفتن مقدار کمی کامپوزیت روی سطح دندان خشک کردن آن (اتصال کامپوزیت و خشک کردن آن با نور مخصوص ممکن است چند بار و چند لایه انجام شود)
استفاده از نخ دندان: روزانه یک بار از نخ دندان استفاده کنید تا ذرات غذا و پلاکهای بین دندانها و کامپوزیتها را از بین ببرید.
مراجعه به دندانپزشک برای ویزیتهای دورهای و ارزیابی ترمیم اهمیت دارد.
با این تفاسیر مراجعان ما برای اینکه با کامپوزیت صاحب یک لبخند بهتر و ایده آل شوند این مراحل را طی می کنند:
خوشحالیم که در خدمت شما بودیم و تونستیم رضایت شما رو جلب کنیم.
به عنوان مثال، افرادی که دندانهای برجسته نسبت به لثه دارند یا دندانهای نامنظم دارند، نمیتوانند گزینههای مناسبی برای این درمان باشند.
سفت کردن هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور: هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور مخصوص سفت میشود تا استحکام و پایداری لازم را پیدا کند.
کامپوزیت ها معمولا باعث بوی بد دهان نمی شوند. با این حال، اگر دندان های کامپوزیت شده بهدرستی تمیز و نگهداری نشوند، باکتریهای دهان میتوانند رو و اطراف آنها تجمع کنند و تنفس شما را بد بو کنند.
نحوه کار پزشک، چقدر روی نتیجه کامپوزیتدندان تاثیر دارد؟
همچنین، افراد حساس به مواد مورد استفاده در کامپوزیت نیز باید {شرایط کامپوزیت دندان از این گزینه خودداری کنند و به جای آن گزینههای مناسبتر را در نظر بگیرند.
از گاز زدن و جویدن مواد غذایی سفت مانند سیب، هویج، آجیل و موارد مشابه اجتناب کنید.
این مزیت به حفظ سلامت دندانهای اطراف و کاهش احتمال آسیب به آنها کمک میکند.
کامپوزیت یک نوع روکش هست که روی دندان میاد و اگر زیر روکش دندان مشکل داشته باشه بعدا باعث خرابی دندان میشه برای همین حتما قبل از کامپوزیت مشکلات دندان باید رفع بشه
کامپوزیتها یک راهنمای رنگی به همراه خود دارند که دندانپزشک با مراجعه به آن، رنگ مناسب را برای هر فرد انتخاب میکند.